Frokost

Æble-peberrodskompot

Æble-peberrodskompotten er god til kødpålæg eller til en sildemad.

Æbleflæsk

Æbleflæsk er en traditionel, dansk ret, der skaber glæde ved bordet.

Æggekage: Bacon og tomat

Duften af æggekage, der simrer på panden, får tænderne til at løbe i vand

Æggekage: chorizo/kommenost

Æggekage med chorizo og kommenost er dejligt krydret

Æggekage: Kylling og ost

En dejlig æggekage, som også halalspisende beboere kan nyde

Æggemuffins: Kylling og fløde

Æggemuffins er lækre både til frokost og som mellemmåltid.

Æggemuffins: Kylling og grønt

Æggemuffins med kylling og grøntsager er lækre og dufter herligt

Æggesalat

Klassisk pålægssalat som kan nydes af alle

Æggestand

Æggestand med forskelligt indhold er velegnet som blød kost.

Bagt blommekompot

Blommekompot er en efterårsspise, der er lækker både til grød og trifli.

Blomkålssalat

En frisk blomkålssalat som både kan bruges på brød eller som salat

Bulgursalat

Bulgurssalat, også kaldet Tabbuleh, stammer fra Mellemøsten

Festlig velkomstdrik

Festlig velkomstdrik en uden alkohol, og med en perlende frisk smag af efterår.

Fiskefilet med remoulade

Fiskefiletter smager dejligt både til hverdag og fest.

Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød.

Frikadeller med stuvet spidskål

En velsmagende dansk klassiker

Fuglekvidder

Fuglekvidder er en let og hurtig pålægssalat med hamburgerryg.

Fyldte æg

Et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld.

Gratin: Kød og grøntsager

Gratinen er en god måde at bruge rester af kød og grøntsager.

Græsk salat

Græsk salat vækker minder om sol og sommer under eksotiske himmelstrøg

Grillede kartoffelbrød

Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid.

Grøn kartoffelsalat

Dejlig sommerlig og flot salat, som kan nydes både på brød og som salat

Grunddressing til pålægssalat

Grunddressingen kan bruges til alle typer pålægssalat. Slip fantasien løs!

Gulerodssalat: Karry og fennikel

Krydret, cremet gulerodssalat som egner sig godt som tilbehør.

Gulerodstzatziki

Gulerodstzatziki er lækker som tilbehør til frokost eller som dip

Hakkebøf med bløde løg og surt

Hakkebøf med bløde løg og surt er en vellidt, traditionel dansk ret.

Håndmadsguide

Se, hvad der hører sammen til traditionelle smørrebrød.

Hjemmelavet pickles

Hjemmelavet pickles smager skønt på smørrebrød

Hønsesalat

Klassisk pålægssalat, der dufter og smager skønt

Kartoffelruller

Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid.

Kyllingesalat med kikærter

Dejlig kyllingesalat til frokostbordet

Mayonnaise

Hjemmerørt mayonnaise sætter prikken over i'et på smørrebrød.

Om smørrebrød

Hvad består smørrebrød og håndmadder af?

Omelet

Omelet er hurtigt og nemt, og så er det fyldt med protein.

Porrer i dressing

Porror i senneps-honningdressing er gode som tilbehør.

Ratatouille

Ratatouille både smager og dufter dejligt

Rejesalat med asparges

Frisk og sommerlig pålægssalat med rejer og grønne asparges

Remoulade

Remoulade bruges som tilbehør til kød og fisk.

Ristede kartofler med topping

Ristede kartofler med topping er lækkert til frokost og mellemmåltid

Rødbede-æblefløde

Rødbede-æblefløde kan bruges som tilbehør eller pynt på smørrebrød.

Røget laksesalat

Lækker pålægssalat med røget laks og peberfrugt

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat

Røget makrel med spidskål og soltørret tomat er en skøn forret

Røget makrelsalat

Dejlig pålægssalat for fiskeelskere og andet godtfolk

Russisk salat

Russisk salat er flot rød i farven og meget dekorativ på frokosttallerkenen

Rygeostecreme

Rygeostcreme kan bruges som pålæg eller som topping på smørebrødet.

Sildesalat

Sildesalat er en dejlig pålægssalat velegnet til jul og påske

Skinkesalat

Klassisk pålægssalat med skinke og rødløg

Skyr med brunet smør

Skyr med brunet smør giver smørrebrød et proteinløft

Smør en mad – god appetit

Se hvordan du kan sammensætte og anrette 28 forskellige madder.

Smør en mad – lille appetit

Se hvordan du kan anrette 28 forskellige madder med ekstra energi.

Spread: Ærter med basilikum

Ærtespread med basilikum er frisk op lækkert på brød eller som dip.

Spread: Ærter/citronmelisse

Ærtespread med citronmelisse smager dejligt på brød.

Spread: Bønnespread

Bønnespread er lækkert på brød til frokost eller som et mellemmåltid.

Spread: Grøntsagsspread

Grøntsagsspread er lækkert på et ristet stykke brød.

Spread: Jordskokkespread

Jordskokkespread er rigtig lækkert på ristet brød.

Spread: Kartoffelspread

Kartoffelspread kan smøres på brødet eller serveres som dip.

Spread: Laksespread

Laksespread er en hurtig måde at lave lækkert laksepålæg på.

Spread: Rødbede-æblespread

Grov rødbedeæble-spread kan smøres på brød eller boller.

Squashfritters

Squashfritters er små pandekager, serveret med dildsovs.

Syltede løg

Syltede løg er lækkert som tilbehør til frokosten.

Tartelet: Skinke/ærter/gulerod

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker

Tarteletter: Æg og svampe

Tarteletter med æggestand og svampe er en velduftende fryd for ganen.

Tarteletter: Høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges er en velsmagende klassiker.

Tærte: Æg og grønne rester

En dejlig grøntsags-æggetærte, der kan nydes af de fleste

Tærtebunde, salte

Salte tærtebunde kan bruges til madtærter.

Torskerognssalat

Klassisk pålægssalat med torskerogn og et tvist af fennikel

Torskerognssalat med kapers

Hurtig og let torskerognssalat med æble, kapers og hytteost.

Tunsalat

Tunsalat er god både på rugbrød og på hvidt brød.

Vildtpaté

Har du en kødhakker, er vildpaté en lækker lun ret, du kan lave

Wienersalat

Klassisk pålægssalat med pølser, peberfrugt og radisser