Æble-peberrodskompot Æble-peberrodskompotten er god til kødpålæg eller til en sildemad. Æbleflæsk Æbleflæsk er en traditionel, dansk ret, der skaber glæde ved bordet. Æggekage: Bacon og tomat Duften af æggekage, der simrer på panden, får tænderne til at løbe i vand Æggekage: chorizo/kommenost Æggekage med chorizo og kommenost er dejligt krydret Æggekage: Kylling og ost En dejlig æggekage, som også halalspisende beboere kan nyde Æggemuffins: Kylling og fløde Æggemuffins er lækre både til frokost og som mellemmåltid. Æggemuffins: Kylling og grønt Æggemuffins med kylling og grøntsager er lækre og dufter herligt Æggesalat Klassisk pålægssalat som kan nydes af alle Æggestand Æggestand med forskelligt indhold er velegnet som blød kost. Bagt blommekompot Blommekompot er en efterårsspise, der er lækker både til grød og trifli. Blomkålssalat En frisk blomkålssalat som både kan bruges på brød eller som salat Bulgursalat Bulgurssalat, også kaldet Tabbuleh, stammer fra Mellemøsten Festlig velkomstdrik Festlig velkomstdrik en uden alkohol, og med en perlende frisk smag af efterår. Fiskefilet med remoulade Fiskefiletter smager dejligt både til hverdag og fest. Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller smager dejligt både alene og på brød. Frikadeller med stuvet spidskål En velsmagende dansk klassiker Fuglekvidder Fuglekvidder er en let og hurtig pålægssalat med hamburgerryg. Fyldte æg Et halveret æg, hvor blommen er erstattet af andet fyld. Gratin: Kød og grøntsager Gratinen er en god måde at bruge rester af kød og grøntsager. Græsk salat Græsk salat vækker minder om sol og sommer under eksotiske himmelstrøg Grillede kartoffelbrød Grillede kartoffelbrød smager dejligt til frokost, til suppe og mellemmåltid. Grøn kartoffelsalat Dejlig sommerlig og flot salat, som kan nydes både på brød og som salat Grunddressing til pålægssalat Grunddressingen kan bruges til alle typer pålægssalat. Slip fantasien løs! Gulerodssalat: Karry og fennikel Krydret, cremet gulerodssalat som egner sig godt som tilbehør. Gulerodstzatziki Gulerodstzatziki er lækker som tilbehør til frokost eller som dip Hakkebøf med bløde løg og surt Hakkebøf med bløde løg og surt er en vellidt, traditionel dansk ret. Håndmadsguide Se, hvad der hører sammen til traditionelle smørrebrød. Hjemmelavet pickles Hjemmelavet pickles smager skønt på smørrebrød Hønsesalat Klassisk pålægssalat, der dufter og smager skønt Kartoffelruller Kartoffelruller er gode som lun ret til frokost eller mellemmåltid. Kyllingesalat med kikærter Dejlig kyllingesalat til frokostbordet Mayonnaise Hjemmerørt mayonnaise sætter prikken over i'et på smørrebrød. Om smørrebrød Hvad består smørrebrød og håndmadder af? Omelet Omelet er hurtigt og nemt, og så er det fyldt med protein. Porrer i dressing Porror i senneps-honningdressing er gode som tilbehør. Ratatouille Ratatouille både smager og dufter dejligt Rejesalat med asparges Frisk og sommerlig pålægssalat med rejer og grønne asparges Remoulade Remoulade bruges som tilbehør til kød og fisk. Ristede kartofler med topping Ristede kartofler med topping er lækkert til frokost og mellemmåltid Rødbede-æblefløde Rødbede-æblefløde kan bruges som tilbehør eller pynt på smørrebrød. Røget laksesalat Lækker pålægssalat med røget laks og peberfrugt Røget makrel med spidskål og soltørret tomat Røget makrel med spidskål og soltørret tomat er en skøn forret Røget makrelsalat Dejlig pålægssalat for fiskeelskere og andet godtfolk Russisk salat Russisk salat er flot rød i farven og meget dekorativ på frokosttallerkenen Rygeostecreme Rygeostcreme kan bruges som pålæg eller som topping på smørebrødet. Sildesalat Sildesalat er en dejlig pålægssalat velegnet til jul og påske Skinkesalat Klassisk pålægssalat med skinke og rødløg Skyr med brunet smør Skyr med brunet smør giver smørrebrød et proteinløft Smør en mad – god appetit Se hvordan du kan sammensætte og anrette 28 forskellige madder. Smør en mad – lille appetit Se hvordan du kan anrette 28 forskellige madder med ekstra energi. Spread: Ærter med basilikum Ærtespread med basilikum er frisk op lækkert på brød eller som dip. Spread: Ærter/citronmelisse Ærtespread med citronmelisse smager dejligt på brød. Spread: Bønnespread Bønnespread er lækkert på brød til frokost eller som et mellemmåltid. Spread: Grøntsagsspread Grøntsagsspread er lækkert på et ristet stykke brød. Spread: Jordskokkespread Jordskokkespread er rigtig lækkert på ristet brød. Spread: Kartoffelspread Kartoffelspread kan smøres på brødet eller serveres som dip. Spread: Laksespread Laksespread er en hurtig måde at lave lækkert laksepålæg på. Spread: Rødbede-æblespread Grov rødbedeæble-spread kan smøres på brød eller boller. Squashfritters Squashfritters er små pandekager, serveret med dildsovs. Syltede løg Syltede løg er lækkert som tilbehør til frokosten. Tartelet: Skinke/ærter/gulerod Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder er en sand klassiker Tarteletter: Æg og svampe Tarteletter med æggestand og svampe er en velduftende fryd for ganen. Tarteletter: Høns i asparges Tarteletter med høns i asparges er en velsmagende klassiker. Tærte: Æg og grønne rester En dejlig grøntsags-æggetærte, der kan nydes af de fleste Tærtebunde, salte Salte tærtebunde kan bruges til madtærter. Torskerognssalat Klassisk pålægssalat med torskerogn og et tvist af fennikel Torskerognssalat med kapers Hurtig og let torskerognssalat med æble, kapers og hytteost. Tunsalat Tunsalat er god både på rugbrød og på hvidt brød. Vildtpaté Har du en kødhakker, er vildpaté en lækker lun ret, du kan lave Wienersalat Klassisk pålægssalat med pølser, peberfrugt og radisser